Saturday, July 25, 2009

Lawatan Ke Karangkraf














Den memang dah lama nak g lawatan ke karangkraf ni, alhamdulillah sampi jugak.. sebenarnye ni idea My Hubby sbb den pening nak wat program ape di bawah Pertubuhan Perkumpulan Perempuan (WI) Taman Desa Jenderam Hilir.. Sebenarnya den baru je dipilih menjadi Pengerusi, jadi kena mempersiapkan diri dr segi mental & fizikal membantu kaum wanita di taman dan disekeliling nyer... Program ni mendapat sambutan, tak sangka.. Bukan senang senior nak menerima kepimpinan junior... Ade lak yang minta lepas ni wat rombongan g KELANTAN, aduyai Acik oiiiii... Insyallah jika ade rezeki...

twittt; ngah design nak wat blog WI, kengkwn bagi la idea
Related Posts with Thumbnails