Friday, December 4, 2009

KeMbar DaRi ManA Tu...

dah lama tak update blog aku ni wei... ni nak citer pasal kembar yang tak seiras, tp cute always... cewah ibu sendiri yg puji.... time ni bergambar kat umah Pak Uda, sebab ayong (anak Pak Uda) bertunang... so ambil kesempatan pakai baju yang sama (MaMa FiFah yang suruh) menampakkan diaorg ni kembar....

susah betul la nak adjust budak berdua ni, tak reti diam, kang WaWa bangun, YaYa duduk, kang YaYa duduk Wawa lak bangun... yang paling tegar anak aku la... Si Wawa... tu ngok MaMa FiFah yang setting kan, aku standby je....

tu ape lg la si WaWa tu, YaYa dah ok... semua orang tanyer pasal korang tau... hiksss ade mak cik tu rombongan dari pihak lelaki, tak kelip mata asyik bertanya pasal korang je...

ni je gambar yang ok... ok la kan... CUTE nyer... lepas ni doakan kitaorang dapat anak lelaki lak... OK MAMA FIFAh...kuikuikui insyALLAH...
twitttt; TAHNIAH wat AYONG... Selamat la semua nyer, tggu bulan 3 tahun depan, weeding menghantar sampai ke PAHANG...

2 comments:

iEfa said...

hihihih duer2 laki yer kak...kot same thn syok jugak eh...den konon jd arnab laa ni...copek copek :p

pnat2 adjust sekeping jek jd ...cehh...jenuh jek..tgu gamba kamera ayong :D

Atie Yusup said...

kuikuikui...good luck mama fifah

Related Posts with Thumbnails