Friday, July 16, 2010

TuDuNg PenYek

Aku sebenarnya membeli tudung ni untuk adik aku sebab x de hadiah lain nak bagi kat die sempena die dapat no 5 dalam kelas kejuruteraan die... tapi kengkwn suruh cuba aku pun pakai la sekejap n berangan comey.... ahakkkkssss
ade yang komen ok, ade yg kate mcm botak... huhuhuhuhu... ade yg kate x sesuai...
muka lak x make up sebab dh nak solat time tu... lanyannnnzzzz... kengkwn komen la

4 comments:

hacienda said...

ikhlas ckp kak atie nmpk ok la pki tdg syria tu..pd mata sy la

Atie Yusup said...

ye ke... ok nanti akak beli utk akak sendiri ni pinjam adik nyer, huhuhu... tqsm

mariaariffbaby.com said...

ha ah la awak..
awak pakai tudung ni lawa..

kita mmg tak blh..sebab muka jenis bulat..

Atie Yusup said...

maria, ye ke, tu la mula2 rasa janggal... nanti kite cuba warna lain lak ek...

Related Posts with Thumbnails