Saturday, January 8, 2011

JUMAAT 07.01.2011

JUMAAT... aku sebenarnya minta separuh hari bekerja ngan bos memandangkan ade perkara yang perlu aku uruskan tapi daripada waktu pagi, badan aku dh mula rase x selesa, apatah lg aicond kat opis terlampau sejuk macam aku pernah masuk snowland kat I-City...
GERAM bila staf opis bagi laporan SKT lambat, sakit jiwa aku tau... dh la x selesa ngan rase nak demam, lepas jek aku siapkan laporan SKT aku terus jek balik, rase sakit kepala tu mcm nak tercabut lak haaaa....
RUMAH smpi jek, aku call hubby minta hantar ke klinik, tup tup die ade mesyuarat bahagian die so poning aku bertambah ngan muntah2.. (hisss dlm hati aku pregnant ke).... dup dap dup dap... x kot, baru la nak rehat...
KLINIK, DEMAM TERLAMPAU akma la yang menghantar aku, TQ DEAR... cian die dh la byk keje yg die nak buat.. aku lak minta hantar ke klinik... Aku nyer ubat jek kena caj RM139.00 nasib ade ING... TQ MPSEPANG... JASAMU DIKENANG...
MALAM, mcm biase setiap jumaat akan berkumpul beramai2, keluarga mertua... Malam ni ISTIMEWA sebab AHMAD IQBAL dapt result 3.8 gcpa nyer, so dh abis pengajian diploma kat MIAT... TAHNIAH bal... dapat cash RM1,700.00 n kete EXC. SAGA.... Ibu kate warna kete mcm warna MILO.... wawawawa... AKU lak, ayah n ibu beri buku akaun Pertubuhan Peladang Kawasan Dengkil, dalam akaun ade RM500.00.... huhuhuu, patut la gatal2 jek tapak tgn belah kanan.... TQ IBU & AYAH.... WAFA & SARA dapat RM 50 setiap seorg.... didoakan agar atuk n nenek dimurahkan rezeki berlipat ganda.... amin

2 comments:

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..
untung nya ur adik dapat EXEC SAGA!

awak dah ok?
makan ubat tau..
and bykkan rehat yer

Atie Yusup said...

maria... tu la untung

alhamdulillah, awak pun take care ye

Related Posts with Thumbnails