Friday, February 11, 2011

Ade Lagi Gosip...

aaaahhhhhhh, lagi hal kat opis.... aku dapat call dari kak ayu yang menyatakan aku akan ke jabatan khidmat pengurusan....... aaaaaaaahhhhh!!!!!! sakit kepala aku.... uurmmm ade baik dan sebaliknya...
kat jabatan khidmat pengurusan ni aku kena lg kuat mental & fizikal la kan, maklum la jabatan yang suka mencari salah orang dan akan MARK seseorg klu ade perangai yang diaorg x suka, hikkksss susah tul la ngan hati org yang ade PHD (perasan hasad dengki)......... tp klu kite x buah salah wat pe takut... SELAMBA jek....
remuk hati den haaaa, tp alhamdulillah la kan x g kat jabatan yang buat akaun, lg la aku poning, aku cuba yang terbaik sbb aku mendapat tahu susulan perbincangan pengarah aku ngan YDP & pengarah khidmat pengurusan, kriteria yang kuat menyebabkan aku dipilih adalah kerana aku dh keja lama, amanah & aku jenis x banyak bunyi..... (dlm hati kembang gak) tp buat muka relaks maklum la alasan org kekdg x leh pakai...
tggu la aku berkhidmat di jabatan khidmat pengurusan, tahu la nanti mcm mane kan... dulu aku pernah bekerja di bwh pentadbiran seorg bos pompuan yang byk songeh hope kali ni x dek la songeh nyer.....
tggl 2 mggu lagi nak abiskan keje aku di jabatan teknikal, sibuk lagi dengan aku jadi AUDITOR 5S.... mana lagi sebagai SETIAUSAHA ZON 5S..... x pe kenangan sebab bila dh tukar jabatan aku dh x jd SETIAUSAHA....... bye...

4 comments:

Dee said...

selamat bertugas di jabatan baru..

mariaariffbaby.com said...

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA
and SAYA MENURUT PERINTAH

:)

yujiayao said...

For those of you who are purchasing Taps,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Taps,Kitchen Taps or Shower Taps etc, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Taps lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

Atie Yusup said...

tq kengkwn....

Related Posts with Thumbnails