Monday, December 13, 2010

MAMA saya lapar....

11hb Disember, 2010.... minggu yang boring, biasenya aku ade undangan majlis perkahwinan ataupun kenduri apa-apa la bagai, hubby pun x tahu nak g mane last2 wawa ajak g JUSCO... aah la dh lama gak x g....Wawa ajak sb die dh lama x pukul memukul kepala buaya.... huhuhu, xcited nak g berGAME kat JUSCO....
Aku pun mencari la apa yang patut, singgah kat POPULAR melihat buku yang aku dh lama idamkan... masuk Disember ni dh 3 bulan aku menunggu.... ha, akhirnya.... JAZZZZZZ.... eh aku bukan jumpa WARDINA tapi kan aku jumpa buku... MAMA saya lapar....

Memang menarik cara penulisan die, die banyak bagi aku semangat dalam memberi ilham untuk mendidik anak2 aku... iye la kan, kite ni x leh membudayakan cara pemakanan kite kepada anak2 kite, kite perlu memjadi idola dalam kehidupan anak2 bukan sahaja dari segi motivasi diri tapi juga dari segi pemakanan... semoga aku dapat membuat yang terbaik demi suami n anak2 aku... TQSM WARDINA, kerana sudi berkongsi ilmu & semoga lebih berjaya dalam dunia penulisan....

twiitt; hope dapat berjumpa ngan WARDINA...



Related Posts with Thumbnails