Thursday, November 12, 2009

Ngok La Diaorang Ni...

Dah lama tak update blog sebab ade minat lain...kuikuikui... Geng Facebook tahu la tu... Duduk depan PC tak makan ngan tak g shopping tu pun tak pe.... :)
Macam biase la nak citer gelagat anak2... WaWa & YaYa... Gelagat ni berlaku time mama Fifah Outstation, jadi nyer YaYa akan berkunjung hormat bermain sampai tak kisah dah Mama die outstation... Maklum la ade geng bermain...


Cute betui la korang ni... Tapi Wak Achin ngan Wak Atie pengsan nak melayan nyer... Kesian Wak Achin.... Maklum la Wak Atie ni kan mana yang larat nak layan je, yang lain Wak serahkan kat My HuBBy la melayan korang kan....

2 comments:

iEfa said...

jutaan terimeeee kaseh utk wat tiee yg membuyung ngan wak achenn yeh...len kali tumpang laie yeh...ponin palo eh...hihihi maceh eh kak ;-)

p/s: anak sye akan comot dikale takde mama...hukhukh

Atie Yusup said...

kuikuikui, tak pe comot sikit je, janji die happy

Related Posts with Thumbnails