Monday, November 2, 2009

Suka la Tu...

Ni salah satu barang yang aku beli kat MyDear... Mula-mula tak suka, lama2 suka lak yer... Ok la tu, puas gak Ibu ngok, berbaloi-baloi ibu belikan... hehehehehe...

Naik kuda malu-malu, tapi mahu...


Ha! ko suka la tu... sampai bersorak...


Gelakkan ape tu Comey...
twittt; Berbaloi - baloi shopping...

7 comments:

hacienda said...

kak atie - rminye org,slain dr car seat,ade x mcm baju baby ke, botol susu ke? sy pn xtau brg mydear ni ape je..hahaha

Atie Yusup said...

da, baju baby ada tp jenama biase dan murah siap sepasang tau... botol susu tu akak rase tak leh beli la, elok beli yg mothercare nyer sbb antiholic... barang yg lain awak dh beli ke... kat situ ade tilam bay, basket baby, buaian... ajak la hubby awak g sale smpi 8hb nov ni...

mariaariffbaby said...

amboi..hepinya!
mmg berbaloi..

Atie Yusup said...

maria, heheheh, hepi sbb jumpa kwn baru..

Lynn said...

sonoknye dia main kude tu..auntie pinjam bolehh????huhu..kalo lin ni kak..kena beli 2 mcm ni..kalo dak bergaduh je la..haha..so ade alasan mama dia xyah beli mainan ape2..

Atie Yusup said...

lynn, hehehehe, tu la kan, akan datang akak pun mcm tu... beli satu seorg menangis beli 2 ibu nyer pengsan so mcm lynn gak la tak yah beli...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts with Thumbnails