Monday, November 2, 2009

Shopping Mydear...

Wah, best sungguh bab shopping ni... kitaorang shopping kat Mydear, Puchong... Errrmmm ramai tul orang... Aku first time g time Mydear wat SALE... Banyak gak la barang yang aku beli, lg pun wat persiapan untuk My Baby yang ke 2... Tapi banyak untuk Si KAKAK nyer la... kuikuikuikui..





Penat giler, tunggu sbb ramai yang menunggu time amik barang... Sebab aku beli stroller so kena la tggu die pasang...Gambar stroller tak sempat nak amik, kesian ngok hubby aku menunggu..


tu je gambar yang aku amik, tak sempat nak amik semua sebab nak dukung WaWa lagi, lak tu die lasak... Semua barang die nak ngok...
twittt; ngah wat persiapan untuk My Baby Ke 2
Related Posts with Thumbnails