Monday, June 7, 2010

FaMiLy DaY MPSepang

05hb Jun, 2010 (Sabtu) aku, hubby ngan wawa g FamilyDay anjuran MPSepang di SunWay LagOON... Dah lama kitaorang x berkunjung kat cni so ini kesempatan yg diberikan ape lagi ENJOY la kan tapi HiDAYAH x de ngan kitaorg die kena tggl ngan WAN SEMAH...

dULU g sikit je permainan dlm SUNWAy ni tapi skrg dah byk perubahan, ramai tul orang ngan panas lagi nasib baik baby tggl sebab ade geng2 yg bw baby semua mencari air panas nak wat susu... pening dah la mahal kat sinun...uhshsushshs, nak untung lebih maaaa....

3 comments:

Ima said...

wakakaka...
ape kes dorg dtg berlenggang je kak..
bawak la air panas sendri...
kite bawak termos kecik je...bekas susu yg dah isi bape2 scoop tu...
x de prob la kak....hik2...

iEfa said...

sape bodel2 tuh..ikot ibu ke ayah..kekekkekeke :p

Atie Yusup said...

ima, ha ramai tau, jumpa je diaorg tanyer kat akak mane nak cr air panas.. akak lg la x tahu... kuikuikui

iefa, wakahahakahahahha...

Related Posts with Thumbnails