Friday, June 18, 2010

SeTiaP JuMaAt..

Setiap jumaat kalau x g tesco sure g street mall, aku mcm biase la ade org kirim kerepek ubi black paper, org yg kirim tu dh tentu la my hubby, mcm org pregnant lak die tu... mengidam kerepek!!! maklum la member die sendiri yg jual....
ha pilih la kedai mane yg korang nak, ketiga2 kedai ni sebelah menyebelah je
ni menu kat restoran Thai
apa la yg kak limah gelak kan tu.. kan dh smpi mee hoon tom yam
akma makan mee claypot

menu kak ayu sama ngan akma...
aku makan nasi sotong butter... sodap!!!! gmbr die kat bawah ni...
twiittt; mggu depan sambg menu lain... hahahahha

5 comments:

mariaariffbaby.com said...

sedapnya!!!

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

kena try nih nampak sedap aje

Atie Yusup said...

maria & crazybeautiful.... mmg sedap... mula2 kitaorg nak masuk segan & tertanyer2 sedap ke... rupa2nya sodap... dah 2 kali jumaat g makan kat situ... hahahaha, klu kali ke 3 entah la...

mem said...

muka-muka org yang kelaparannn

Atie Yusup said...

kak nanti smbg menu lain ek...

Related Posts with Thumbnails