Wednesday, June 9, 2010

NaK Itot la....

Kebiasaan nya Si Ayah akan senyap2 nak kuar wpun nak g Masjid memandangkan Si Anak suka mengikut Si Ayah tak kira la g mane kecuali toilet, kuikuikui... Ni dialog antara Si Anak ngan Si Ayah....
Ayah : Kakak duk umah ngan ibu n adik yer, ayah nak kuar g masjid...
Anak : Ha ! kuar... masjid... ok !!!
Si Ayah pun bersiap la nak g... bila dah siap...
Anak : Ayah, Ayah... g mane ?
Ayah : kan ayah dh bg tahu ayah nak g masjid
Anak : ooooo, eh nak itot la...
Ayah : Kakak kecik lg nanti kacau org
Anak : x acau, nak itot....
Ayah : ok klu nak ikut kena pakai tudung
Anak : tudung!!!!! jom, jom ibu akai tudung...
Si Ayah jengkil mata selama ni Si Anak susah tul nak pakai tudung wpun pakai baju kurung tiba2 Si Anak nak pakai tudung, adoi.... bawa la jugak g masjid...

Ayah kate nasib baik x kacau orang atau nangis... tapi ni percubaan x de la ayah nyer nak bawa tiap2 ari.... huhuhuhu, hiiisksksk apasal jelir lidah... ejek sape tu?????

5 comments:

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..
bagusnya dia dok diam jek
if my ecah..mau la dia dok berlari..tawaf masjid tuh..

Dee said...

comelnya..sib baik behave..

Atie Yusup said...

maria, die ikut mood klu die nak lasak x hingat nyer lasak die tu...

dee, kakak si bdk tembam :)

iEfa said...

hahahahah dh nk ikot g masjid gak ker ni..abes laaa begusti ngan yaya esok2 ni kt masjid...mau tk jd mayang ayah2 kang ni..kekekekkek

mau ajek yeh pakai tudung :p

Atie Yusup said...

ha! gusti ek, ngan atuk sekali x leh semayang, poning ngok cucu2

Related Posts with Thumbnails