Thursday, September 10, 2009

IDaman Ku...




aduyai bila la nak dapat kerusi rotan ni, memang menjadi idaman la, ngok harga leh tahan aku memang suka jenis macam ni, lain dari yang lain, cepat2 la buat rumah baru ye sayang, dh terfikir nak design rumah, macam-macam ada... huhuhu, pening jap lagi hubby aku....

9 comments:

mariaariffbaby said...

em..taste awak lain dari yang lain..
unik!

btw, salam perkenalan dari saya
:D

dyla said...

kak atie, kat mana ni?

sakit tak nak sandar nanti tu?

Atie Yusup said...

mariaariffbaby, heheheh unik sikit... salam perkenalan

dyla, hehehehe kat unikeb ukm, g bank lepas tu amik la gmbr... akak mmg suke idaman tu

Ima said...

alamak kak, jenuh nak lap sawang2 nye nanti tu...hehehe!...

Atie Yusup said...

ima, hehehehe... klu malas minta tolong abg ler...

iEfa said...

hurmmm biler yer nk de umah baru tuh..bestnyerrr....wink wink ;-)

Atie Yusup said...

iefa, titotitot... ngah tggu la ni, entah la my hubby tu

DYLA said...

patut la mcm ku penah lihat. sabau je la..

Atie Yusup said...

dyla, hehehehehe

Related Posts with Thumbnails