Monday, May 24, 2010

Ha!!!!!! Sude 44 aRi....

EwAH!!! Ewah!!! syok ye dh abis pantang, ayat dari kengkwn, leh la korang ckp mcm tu, den yang menunggu nak cukup 44 ari ni, gundah gulana, panas punggung duk umah, awat nyer!!!! ye la kan x kan lepas bersalin nak terus kerja, pengsan la jawabnya, ade gak la member2 bertanya nape x teruskan 3 bulan kan best... best memang la best tp klu ikut pekeliling yg dikeluarkan oleh Kerajaan Negeri Selangor bulan yang ke 3 tu kena potong gaji lak masalah sikit la time nak pencen nanti, lain la mcm KELANTAN... Tapi x tahu la klu KELANTAN dibayar gaji utk bulan yg ke 3...
So ari ni alhamdulillah dh cukup 44 ari, rase badan dh kuat sikit, tapi pemakanan nak kena jaga bukan sebab nak kurus tapi disbbkan WAFAA HIDAYAH menyusu badan, tp td termakan gak cili api kat kuah daging masak kicap, kuikuikuikui, hope x de ape2 la anak den...

Mula amik gbr berdua je ngan WAFAA HIDAYAH..

Ehhhhhhh!!!!!!!!! sape la ni mengendeng ni... Alaaaaa cian manje ibu, meh cni...
dh bertiga yer.... WAFAA HUMAIRAA

ade yg ketinggalan laGI .... Skrg dh berempat....

ha engkrg nak karang ayat utk den la tu, bila nak berlimaaaaaa.... huyoooo!!!! klu itu la yg kuar dr mulut korang, alayai, tggu yer, blom terfikir lagii... lokasi gmbr ni mana sempat je.... sebab x sabar nak wat entry baru....
twiiittt - SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT RIFHANA & HAFIZI, sori akak x dpt g, didoakan semoga berkekalan hgga ke akhir hayat....

6 comments:

DYLA said...

sonok kan dapat baby gegirl. ada umairah kawan. leh share2 baju & toys & alat2 mekap. :)

Atie Yusup said...

sonok nanti ngok berebut la gegurl, jimat sikit kongsi2

iEfa said...

wah2222 sehat beno dh ni..sampai tular lay out blog dh ni...kuikuikui

haa siler jage makan yo..kang bulat kang...tp jgn diet yeh..cian hidayah kang...

eh cili tuk org bresfeed tkley eh kak...t sye ingt2..tp sye mmg lmbt mkn pedas pas pantang...sbb mmg perot tk tahan...

psttt sambong pantang 100 ari wey ..kang dh belimo lak kang :p

Atie Yusup said...

fa, tukar dah belek2 kat internet ngok ade yg cantik terus tukar... pasal cili tu takut baby cirit birit lupa lak akak termakan aritu, nasib x de ape2... hahahhahah 100 ari ek.. kuikuikuii

mariaariffbaby.com said...

cantik la new layout blog ni..
wah..dah abis pantang ek

seronok nya!
pakai set bersalin apa yer masa pantang? berseri2 la..

Atie Yusup said...

hai maria, aah dh abis pantang.. guna mustika ratu, wah berseri ke, kuikuikui

Related Posts with Thumbnails