Monday, May 31, 2010

UPIN & IPIN

Dah sampai Shah Alam kalau x singgah nak ngok UPIN & IPIN x sah la aku ni, wakahahah IBU terlebih sudeh berbanding UMAiRAA.... So ni first time kitaorg nak menjamu selera kat RESTORAN & CATERING UPIN & IPIN.... Makan tgh sebab nak order2 lambat lak dah lapar lg satu maklum la GEGIRL ni kan sebelum meragam lebih baik cari makanan yang cepat.... Kitaorg makan lauk tgh sedap nak lg DAGING BLACKPAPER... terangkat!!!!
ni die... REStoranya....
Signboard - JALAN BOLING PADANG G
IBU ade KATAK la, mane.....ttuuuuu atas... KAKAK bg Tahu

lapo sungguh... iye la kan tggu ibu shopping...
HiDaYaH sabar menanti....

singgah ke buTik membeli baju, coloring book ngan colour pencil

13 comments:

hacienda said...

kak atie ~ cmne gayanye bwk 2 anak berjalan2? baby hidayah xmeragam ke

Atie Yusup said...

x meragam cuma nak susu je, kakak die je berlari x ingat nyer...

iEfa said...

kak klo dayah nk susu nenen ke sumbat botol...beli laa yg cover2 glemer2 org slalu pakai skang tuh...senang :D

patung upin tkde ker kak

atty's said...

behave je nampak hidayah ..bulat mata..

Atie Yusup said...

fa, aah ngah mencari cover tu kat internet, lom dpt lg....

atty... mmg bulat matanya, die ngok je kitaorg ngah mamam...

Lynn said...

wahh..baiknye hidayah kak...dengan ketembaman nye...mcm da 4bln je...huhu..syok tu...bestnye jejln...lin pun x sabar nk abih pantang ni..tpt utama nk pegi...shopping kompleks, tuk membeli brg2 keperluan bby adra..hehe..mama x puas hati pemilihan ayah..kuikui..ade alasan...

huhu...tp nk berjln kiteorg da plan bawak bby adra je..kakak n abg xleh ikut...hahaha...xleh control kang..kakak sib baik kena sekolah..ekekkee..ade alasan..

Dee said...

wah..sedap ke sis..harus terjah gak ni satu hari nanti..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

pandainya dia makan, comel sangat

Atie Yusup said...

lynn, hidayah ok je tp mcm ade syarat la klu dh 30/45 minit die nak menyusu la tu je... skrg die mmg tembam terasa semangat bila dukung die... layanzzz g shopping, mmg la lelaki nak cepat je membeli brg2 anak2 ni bkn nak pilih memilih mcm kite org pompuan... kuikuikui

Dee, akak rase sodap je, x tahu la kan sbb masa tu mmg dh lapo... ha mmg kena TERJAH...

Crazybeautiful88, hai... bab makan si KAKAK mmg suka sbb jumpa nasi... kuat makan...

Uda said...

bagus laa kakak.. makan sendiri.. berselera betul nampak kakak makan..

Atie Yusup said...

uda, si kakak mmg sentiasa berselera.. ngok la badan die

mariaariffbaby.com said...

wah..dah berjalan dah..
ooo..upin ipin dah ada restaurant...menarik bawak ecah ni..
dia suka "ipin" ni
=D

Atie Yusup said...

aah maria berjalan sakan kite dh ni... g la terjah ngan ecah, best!!! bebdk lg la excited

Related Posts with Thumbnails