Sunday, May 23, 2010

* SimPly SiTi *

Belom pun abis pantang baru 42 hari (sabtu) aku dah ajak Hubby n gegirl g shopping, sebab ade barang yang penting perlu aku beli, so x de tempat lain nak g, JUSCO EQUINE la tempat yang paling dekat aku nak berkunjung, lg pun terima sms dari JUSCO ade sale lak kan...
So banyak gak aku berrrrrshopping, Barang gegirl n aku, Hubby die x nak beli, die x de mood nak shopping, huhuhuhu ade gak org mcm ni kan, aku ade mood ke x de ke, beli gak, baju KIKO n PONEY cantik2, cuma agak terkilan x beli baju PONEY humairaaa, sampai rumah teringat je lagi, x pe ade masa lg....
Lepas tu aku singgah ke WATSON ngok produk terbaru SITI NURHALIZA, tekujat ingatkan aku je nak ngok, penuh la kat tempat BEAUTY WATSON tu, hikkkssss aku malas nak lama2, aku sambar je terus C BRIGHT SIMPLY 5 CREAM... cewahhhh!!!!! MELINDUNG, MELICIN, MENCERAH, MEMEJAL & MENUTUP CELA.... ni persiapan lepas bersalin, untuk muka la tapi untuk badan, eerrrmmm masih makan jamu n lauk berpantang lagi....

kenapa aku memilih produk ni bukan sebab aku minat SITI tapi mencuba, lagipun teruja sebab sebaya tapi dah mampu untuk menjadi USAHAWAN muda... TAHNIAH CT.... ha die, harga RM49.90.... SELAMAT MENCUBA KAT AKU

5 comments:

hacienda said...

kak atie.. nnti update ek..best ke x..mcm nk beli jugak..aritu akak operate ke?xtau pon

Atie Yusup said...

ok nanti akak update, aah sakit jiwa, bsalin kat hosp kajang... panjang citer, x leh citer dlm ni nanti kena saman lak, kuikuikui nanti citer ek

mariaariffbaby.com said...

nanti update ye keberkesanan dia..
if okay..nak cuba try test gak la..
=D

iEfa said...

oiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttt betuahhhhhhhh nyer kakak....padahal baru jek jenguk tgh ari tuh..bleh ptg dier g soping...hahahahahhaha dh tk tahan sgt ler tuh kaki tuh nk besoping...kekekekek bawak duer2 wafaa ker kak....

haa tuh laa sye tgk kt watson 4ever penoh org kt simply city...tak tau pasal product ker pasal name org nyer...

Atie Yusup said...

ok maria, take care ek...

fa, mgkn sbb nak ngok produk nyer ye la baru lg, ramai xcited...

Related Posts with Thumbnails