Monday, May 31, 2010

MuRaH...MuRaH...

Malam Sabtu aku tanyer ngan HUBBY esok nak g mane, aku cadangkan g JAKEL sebab nak beli kain untuk raya, wahhhhhh awal nyer, tapi makcik yang amik tempahan raya sure dh FULL... aku pun sms ngan DYLA wife irwaneng... tanyer pasal kat ne JAkel Shah aLam, Seksyen 7 tu aku tahu sebab dulu aku selalu g amik adik kat Asrama BAlkis tapi ni dah lama la x g area sinun adik pun dh kat SEkolah TekniK Sepang... rupanya dyla balas sms betul2 kat pintu blkg UITM... oooooo, sinun nye... ESOk akan aku TERJAH....
besau nyer banner, x sempat nak amik gambar makcik2 yang borong kain.... ramainya...

Memang x puas aku nak memilih disebabkan GEGIRL ikut, yg seorg nak berlari, yg seorg lg cukup 45 minit dh merengek nak susu, so pilih je la mana yg nampak..... HUBBY cdgkan aku g ngan kengkwn.... wahhhhhh g ngan kengkwn!!!!! mahu 3 jam aku dlm JAKEL tu.... wakahahahah.... Siap ade HAPPY HOUR dalam JAKEL, dalam hati biar benar JAKEL ni....

twittt; x dapat beli kain cotton....wawawwwaaaaaaaa!!!!! akan aku TERJAH lagi....

4 comments:

iEfa said...

mano gambo kain nyer..amboi2..sakan makcik bru pas pantang ni..den ler tk beraye..hahah jimat sket stok raye thn ni..klo tk 3 lai wajib :p

DYLA said...

kak atie, kain cotton dia lawo2 tau!!!! kene gi lagi... huhuu. jgn lupa bawak duit byk2. n

Atie Yusup said...
This comment has been removed by the author.
Atie Yusup said...

fa, rahsia maaa nanti raya x berseri

dyla, akak mmg x sempat nak g ngok kain cotton, sabtu ni smbg lg...

Related Posts with Thumbnails