Wednesday, October 7, 2009

Geng Motor....

Malam tadi nak lak WaWa naik motor kesayangan die tu... kuikui, agak nyer boring la tu sebab AyaH die kuar beli makanan... Ade geng gak naik motor ni... huhuhuhu.... Motor ni beli kat ManjaKu BBB...


Mulanye Auntie nak beli macam Qis gak tp terlebih xcited nak beli motor POLICe ni... Qis ni Anak kepada Suraya (Jabatan Kesihatan)... Lebih kurang je umur diaorg ni...

twittt; ooooo, malam tadi tinggalkan ibu seorg2 yer, WaWa ikut Auntie Fa beraya kat area kampung.... dapat duit raya, gumbira sungguh....

4 comments:

DYLA said...

nak plak dia ikut aunty fa gi beraya..

iEfa said...

hihi haah pelik gak..bg kt ayah dier..nak nak sambil geleng2 tknk..nak nak...hahhaha sbb mamam dh setart motor kot..hihih

maisrah pon nk beli motor tolak2 cam qis tuh...sian kt umah boring duk panjang2 kotak jek keje nyer...hahahha...besekal dh de motor dh de..yg tolak2 tuh jek tkde g...

Atie Yusup said...

dyla, die mmg suke ikut sbb naik motor...

iefa, beli la 2 yang tolak2 tu, kuikuikui...

mariaariffbaby said...

=D
comel nya diaorg naik

my ecah langsung tak mau nak naik, even kitaorg dah belikan

dia lebih prefer jalan2..sambil tgk atas, nak cari bird..huhuhuhu

Related Posts with Thumbnails