Friday, October 2, 2009

Mimik Muka Princess Wafaa...

Setiap ibu pasti ade mimik muka anak2 yang sentiasa diingati dan dirindui bila anak2 tak berada disisi, macam tu gak aku ni... bila aku kat opis atau kat mane2 aku akan ingat mimik muka my princess ni...

senyum ke geram ni sayang...

nape ni sayang ibu, gaduh ngan ayah nak amik kamera ke... nanti kite beli kamera mainan yer...

ha ni setiap hari akan buat kalau mimik die lmbt kitaorg buat... mimik tu bahasa die bila nak susu...

3 comments:

mariaariffbaby said...

eh..
samala with my ecah if dia nak susu..
she wil said mimik too

ker mmg bahasa baby ni?
huhuhu

c a b b i e n a said...

comel sgt la wafaa ni
cheeky sgt
tlg cubitkan pp wafaa utk sy yeee

Atie Yusup said...

mariaariffbaby... agak nyer la, comey je time die sebut "mimik"

cabbiena... setiap ari kena cubit ngan ibu die... huhuhuhu

Related Posts with Thumbnails