Friday, October 2, 2009

Rekod Ke 2

Alhamdulillah... Syukur akhirnya aku dh g daftar utk kehamilan yang ke 4 untuk anak yang ke 2 (maklum la aku keguguran 2 kali sblm dapat Puteri Aku WaFaa HumaiRaa)... Aku lmbt g sbb ade masalah sikit ngan tarikh nyer... kuikuikui leh lak lupa nak catat dlm kalendar, last catit bulan mei, 09... eerrrmmm nasib baik tak kena marah ngan doc... Doc pun sama2 mengandung... Doc nyer dew bulan 11, aku lak insyallah 01hb April, 2010... Haaaa time kena interview aku dinasihatkan supaya lepas ni dijarakkan kehamilan... kuang2...

ni yang aku malas ni, kena g klinik gigi ari isnin... wwaaaaaaa... pasal bab gigi ni, mmg la aku takut, ngilu, geli...
twittt; scan kandungan aku dah 14 mggu...

8 comments:

hacienda said...

ooo..kak atie peknen jugak ek?
leh sm2 share info ek..

tahniah!!

iEfa said...

hihihihi post jugak rupenyer...sbb post nk congratz kt sini jugak..hhihihii go ibu go...alaa nk kene jarak ker...wawa dh sethn dh...apaa daa doc ni :p

Atie Yusup said...

aah, insyallah... sama2 ek kongsi.. akak anak yg kedua ni pun takut gak... huhuhu, semoga kita selamat dan memperolehi anak2 yg bertaqwa

M.r.S. K.i.E.K.e.Y said...

tahniah kak....hehehee

Atie Yusup said...

mekasih, amboi nama glamour gitu

Ima said...

tahniah kak..wawa dah beso pon doc nak sound ke??...ape daaa...
kak, overdue skit la kak...6/4 tau...leh sambut beday sama2 dgn anak sy...hehe...

julia hanapiah said...

tahniah dear...
take care

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts with Thumbnails