Monday, April 5, 2010

Hari 4 Over Due

05.04.2010, aku memang ade appoinment ngan klinik kesihatan dengkil so pepagi g mcm nak g keje wpun berat hati melangkah ke klinik tu, arini dapat no 11, so nasib baik aku beli surat khabar mETRO so tak lah boring aku melanguk... Sambil student dari Cyberjaya pun interview aku ngan mcm2 soalan hal maklum la ngah study nak jadi doc....

Lama gak aku kena jumpa doc, salah satu sebab aku ade problem kecing kotor, so dh berbaldi2 aku minum air keputusan masih sama mcm mggu lepas & lagi satu sebab aku dh overdue 4 hari... wakahakaakahhh... Alamak mcm gembira tp dalam hati hanya Allah je yang tahu... So dh check doc, laluan utk baby dh buka 1 cm, doc minta aku wat senaman guna bola besar, haaaaa mana la aku nak amik bola tu... tp tak pe ade cara lain bykkan berjalan la apa lagi kan...

So bila kuar dr klinik aku bg tahu hubby, so kitaorg g bfast kat putrajaya and then g MINES nak beli charger laptop adik aku, alasan KE!!!!!! heheheheh... Sampai kat mines aku berjalan la, dlm keadaan PErut besar memang tak selesa tp kuatkan semangat wpun window shopping mmg aku GEMAR la sangat... cuma kali INI aku tak de NAFSU nak Shopping SAKAN....

SaMpai Kat TkT 3 aku jejln2 tiba2 terfikir nak ngOk WAYANG... KITaorg ngok la citer baru KL DRIF 2... emmmmm leh la tahan.... lepas tu mencari barang utk WAwa tp tak dapat... terasa sunyi bila tak bawa WAwa bersama.... klu dia ada tak cukup MINes tu die lari....

twittt; aku ade terima SMS dari HElkaz... Bapa mertuanya kembali ke rahmatullah jam 10 pagi... TAKZIAH dari akak sekeluarga....

5 comments:

^einav^ said...

ina doakan akak selamat bersalin k...amin

Atie Yusup said...

ok tq ina

iEfa said...

oit...org suruh bejln..dier bantai tgk wayang..tk ler eksersis namo eh...hahahah :p

mariaariffbaby.com said...

misti mix feeling sekarang ni..
takpe..
tawakal selalu.

good luck dear..

Atie Yusup said...

iefa, hahahahah sambil menyelam minum air jap... wakakakakka

maria, ha tu la mcm2 perasaan ade ni, anyway tq so much

Related Posts with Thumbnails