Saturday, April 3, 2010

Hari Ke 2 Over Due

03hb April, 2010... Jam 4.00 pagi aku bangun tapi tak rase sakit lagi, walhal semalam aku dh kuar tanda darah tapi warna coklat... Puas aku aktifkan diri melakukan senaman orang mengandung tapi masih lagi tak kuar tanda- tanda nak bersalin...

Berdebar sungguh aku kat umah ni, nak hilangkan tekanan aku menyibukkan diri mengemas rumah, melipat kain, membasuh kain haaaaaa jap lg aku nak kemas kat luar umah lak... Kesian hubby aku tido mlm mcm tido2 ayam, iya la kan die takut aku sakit tgh mlm, pepagi aku ngok die mengantuk je, nasib baik arini sabtu so die leh bangun lambat...

So bila dh siap semua kat umah ni aku plan nak g jejln la, sebab semua barang dh standby so angkut je masuk car andaikata sakit nak bersalin terus je g hospital putrajaya...

twittt; Member aku due 8hb April, 2010 dh selamat bersalin pada 31hb Mac, 2010 lagi la aku rase tertekan sikit, tapi apa pun aku kena banyak bersabar mungkin ade hikmah disebalik yang berlaku....

6 comments:

iEfa said...

saye rase mlm kang or esok kak t...
sbb sye lu kuar lendir2 2 ari..kuar darah pink koi 430...koi 7 bru g spital...

slagi tk saket tkyah kedek2 g spital...kang bejaman nk tgu...kemas umah licin2 kak..kang tgl dek abg kapal karam...kekekekekke

g laaa round2 soping komplek...makan aper yg patot...hihih

pehtuh duk cangkung lame2 kak...


SEMOGAAAAA SELAMAAATTT SMUEENYERRRRRRRRR aaaaaaaaaaaaatk sabaaarrrr rase nk duk dlm labour room tgu..hahahahaha

Naominoor said...

CN harap Tie akan sentiasa tenang menghadapi saat-saat penantian ni...DOA DARI KAMI SEKELUARGA.

Naominoor said...

CN harap Tie akan sentiasa tenang menghadapi saat-saat penantian ni...DOA DARI KAMI SEKELUARGA.

Atie Yusup said...

mekasih ifa ngan CN.... harap semua selamat

Drama Mama said...

take care. dun stress too much. i pun overdue dulu, and doc forced me to be induced. tension ja

banyak baca surah maryam ya, mudah bersalin insyaAllah. all the best!

Atie Yusup said...

tq drama mama... hope semua berjalan lancar

Related Posts with Thumbnails