Thursday, April 8, 2010

Hari 6 Overdue

07hb April, 2010.... semalam aku g jumpa ngan Doc NIK dari Poliklinik Fatimah kat Dengkil, bila dh jumpa doc bg tahu pembukaan dah 3 cm, keadaan baby ok dan esok aku kena g hospital dengan rujukan surat yang doc bagi.... Mulanya aku terus je nak g hospital tapi memandangkan aku tak jumpa Wawa so aku niatkan nak g 08hb APril, 2010....
Rindu ngan Wawa tu kan, maklum la nanti die kena tinggal ngan Wan die... Kesian die... Tak de ape yg nak uruskan lagi sebab semua perkara dah disediakan awal, cuma aku kena kuatkan semangat & sentiasa positif menerima kemungkinan anak aku kena vakum, sebab dimaklumkan tulang punggung kecik... Tapi dalam hati berdoa agar tidak dikenakan vakum, aku la kena pandai nak meneran nye nanti...
Twittt;
1. Selamat Hari Lahir Buat Angah, semoga panjang umur & dimurahkan rezeki.
2. Pagi 8hb April, 2010 aku terima sms dari Kak Ayu, anak buah die meninggal sebab dh makan najis. TAKZIAH dari ATIE sekeluarga, semoga baby ditempatkan di SYURGA....
Related Posts with Thumbnails