Thursday, March 18, 2010

AnAk-AnAk COmEEYYYY...

17hb Mac, 2010 (Rabu) pkl 8.30 malam kitaorang nak g makan, HuBBY ajak g makan kat Dengkil, muka aku berkerut seribu... Ayat AKU : Ha, kat dengkil?????? Ayat HuBBY : ABis nak makan kat ne????? Ayat AKU : Mc'D la Ayat HuBBy : Dia Senyum lepas tu di kata ok.....


Lapo yer HuBBY ku...


Ni anak die lak.... Die mmg suka MAKAN, sama mcm Ayah dia...




Lepas makan diaorg main2 lak, tggu la diaorg ni... Sementara menunggu Afiz perasan ade artis lak datang, kitaorg ngok MILA AF... Comey je tp segan nak amik gmbr ngan die sbb asyik tunduk je, agak nya die nak berehat jadi aku diam kan je la niat nak amik gambar ngan die...

2 comments:

mariaariffbaby said...

sekali sekala tukar angin dinner McD pun sedap gak kan..

ni lebih2 lagi dah hujung2 nak deliver..

lepas ni dah kena pantang kan..

good luck yer awak

Atie Yusup said...

tq sesgt doakan kite selamat bersalin yer... mekasih sbb awak selalu berkunjung kat blog kite...

Related Posts with Thumbnails