Thursday, March 25, 2010

TeMan Baru...

Tempat kedua aku g MINES, SERI KEMBANGAN... mula-mula cari charger laptop adik aku, tapi kitaorang leh lupa nak bawa laptop nye sebab laptop adik aku jenama HYUNDAI so kalau main beli je takut tak sama lak ngan lubang charger laptop die... so berjalan la kitaorg ke arah tempat jual handphone.... Sambil melihat aku tukarkan jugak hphone aku sebab dh rosak dan langsung tak berfungsi... ni la hphone paling lama aku guna... kuikuikui

hphone ni nokia 9300 lama gak aku guna dalam 3 tahun kot.... kuikuikui... tinggal kenangan hp ni sensitif sikit tp dh banyak kali jatuh dah... Cina jual hphone tu amik RM150.00 je, eerrrmmm murah giler tp elok la jual lama2 kang tak de lak orang nak amik, rugi lak aku...

ha ni hphone yang sesuai ngan keperluan dan duit poket aku, so canggih sikit la dari yg lain... lg pun klu canggih sangat aku bkn guna pun, harap call, sms, amik gmbr, dgr lagu dan lain-lain benda yang basic... syukur dapat tukar... sebab dh ade lg satu aku guna n63, so ok la kan.... yang tak leh tahan calour PINK, wakakakaka

4 comments:

iEfa said...

wlaaa pink giler kak...hahahh cam sajo jo nk sedekah kt saye..hahahah :p

Atie Yusup said...

hahahahaha, time tu ngok lawa lak colour pink apa lg rembat je la

mariaariffbaby said...

pinkish..
so gurly la this phone!

i like!!

Atie Yusup said...

maria, heheheh first time barang sendiri ade colour pink

Related Posts with Thumbnails