Monday, March 29, 2010

LaSak Nye, CoMEY ni...

Now tak leh nak control WAFA sebab makin besau anak aku ni makin lasak lak die.. Tak peduli keadaan sekeliling nak lagi kalau ade SEPUPU dia YAYA... So time weeding AMAT ngan ANI kat dewan tu aku ngan hubby biarkan je die berjalan, berlari ngan berjoget lagi tu... TAPI ade SYARAT jangan la sesiapa USIK die jap lg die jerit tak nak ngan sesiapa....





Wafa dah jumpa DOREMON kat METRO KAJANG... huhuhu KECOH la anak IBU ni... sampai jatuh la papan tu...

4 comments:

yasir said...

muke wafaa tu mmg dah nampak takleh duk diam punye budak

Atie Yusup said...

kuikuikui, macam ayah die la

iEfa said...

like daddy like doter jgak ni yeh..kuikuikui

agak2 jd kakak sok derang duk diam tk eh :D

yasir said...

jadi lah kakak kepada 4 adik pun..mesti same je kot

Related Posts with Thumbnails