Thursday, March 11, 2010

Shopping Mydear...

10hb Mac, 2010, g shopping kat MY Dear lepas waktu keje so mmg tak ramai orang, kitaorang rasa selesa bab memilih, mula2 nak beli 2 barang je untuk baby... Tiba2 si kakak lak nak kete, so beli gak la memandangkan harga pun ok... So semua barang jadi 4, wah berbaloi-baloi!!!!! Hubby pun poning ngok wife membeli belah, hahahhaha, tak pe HUbby, nanti wife awak 2 bulan tak shopping.


ha, ni yang kakak sibuk2 nak smpi hentak2 kaki, tp waktu tu cute anak ibu...





sampai kat bilik pun nak naik kete, alahai anak ibu ni










alahai si kakak, tu tempat tido adik la, model katil baby...


ni lg 2 barang yang kitaorg beli, huhuhhuhu

3 comments:

iEfa said...

ooo ini ler kete nyer yg membuat kan anakku tknk pulang yeh...hihihi maap ler kak...dh suruh jakik amek dh..dier kate yaya yg tknk balik :p

sakan siot beli belah tuk adiknyer :p

Atie Yusup said...

huhuhuhu, ha tu la gado2 berdua, mcm2 beli utk adik, biar sama rata... tak sabar nak bersalin ni

ayuthia said...

kak bile due? cantiknya katil tuk baby tu...kalau kat kedai barangan baby ada tak jual katil tu...so cute la kak...

Related Posts with Thumbnails