Thursday, March 18, 2010

TemuJanji Ngan Hospital PutraJaya

16hb Mac, 2010 (Selasa) aku ade temujanji ngan doc di HosPital Putrajaya jam 11.30 Pagi so doc minta aku daftar awal dalm pkl 11 Pagi tapi lambat gak datang sebab tunggu AFIZ (Adik ipar) hantarkan maklum la HubBy g kursus kat Subang Jaya so g seorg2... :(


bila dh daftar dapat la no 819, ha ko jenuh aku duduk kat hospital, sambil2 tu aku merayap2 makan mcm2 buah...kuikuikuikui... Alhamdulillah, lepas jumpa doc, keadaan baby ok, cuma doc marah sebab aku datang seorg2, maklum la doc kate dh nak dekat ni wpun scan biase je tapi hubby kena datang.... aku bg tahu hubby kena g kursus, dia diam je, jgn marah doc, kesian my hubby.....

2 comments:

iEfa said...

mane ler tau...tibe2 terkene tahan wad yeh...tgk2 dh nk beranak yeh :D....

baby lom turun abes ke kak..kene byk cangkung2 ni kak :D

Atie Yusup said...

dh byk mencangkung dah, tak bersalin gak ni, arini dh 38 mggu

Related Posts with Thumbnails